Brandenburgh Consulting
  •   info@brandenburghconsulting.nl
  •   068 356 07 06

Een online strategie is onmisbaar om in het ingewikkelde online spectrum van ontelbare websites, social media, themaspecifieke fora, ‘mijn omgevingen’ en intranetten een duidelijke richting en houvast te geven aan je online activiteiten en om resultaten meetbaar te maken..

Bij een professionele site horen natuurlijk ook goede foto's. Een goede foto is niet alleen maar een technisch goede foto.

Een webshop met duizenden artikelen of slechts enkele producten,klein beginnen maar grootse plannen? Voor iedere behoefte kunnen we een geschikte oplossing aanbieden.

Website, blog, app, digitale nieuwsbrief, social media, uw organisatie heeft het allemaal. Fraai vormgegeven en klaar voor interactie met klanten en relaties. Althans, bijna. Want nu komt het aan op content. Goed geschreven, interessant én actueel. Zorg daar voor. Niet alleen bij de aftrap, maar ook in de toekomst.

Onze werkwijze is professioneel en doelgericht, met oog voor detail van concept tot nazorg. Een website moet primair voor de organisatie werken en impact hebben naar de doelgroepen. Wij passen graag open source onderdelen toe. Een gebruiksvriendelijk ingerichte Joomla! of Wordpress Content Management Systeem stelt u zelf in staat om de website te beheren. Een breed assortiment aan uitbreidingen en extensies biedt uitkomst voor de functionele delen van de site. De moderne design sjablonen die wij geheel naar wens voor u inrichten en stijlen zorgen voor een uniek karakter. Een laagdrempelige en voordelige aanpak.

Contact informatie

Brandenburgh Consulting 

Dé ict en internetpartner voor ondernemers.

Oosterbrink 5
8431 RA Oosterwolde

Telefoon: 068 356 07 06
E-mail: info@brandenburghconsulting.nl
KvK nummer 54151066

Informatie aanvragen

Informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier.