Brandenburgh Consulting
  •   info@brandenburghconsulting.nl
  •   068 356 07 06

Website, blog, app, digitale nieuwsbrief, social media, uw organisatie heeft het allemaal. Fraai vormgegeven en klaar voor interactie met klanten en relaties. Althans, bijna. Want nu komt het aan op content. Goed geschreven, interessant én actueel. Zorg daar voor. Niet alleen bij de aftrap, maar ook in de toekomst.

Zorgvuldig contentbeheer

Vraag het de webbouwers. Menig organisatie heeft het contentbeheer niet (goed) geregeld. Of het ontbreekt aan tijd. Of aan capaciteit. Of aan kennis. Of aan aandacht. Wat de reden ook is: we nemen u deze zorg graag uit handen. Tegen een vooraf afgesproken tarief en periode bent u verzekerd van een actuele website, blog, app, nieuwsbrief en ‘up to date’ sociale kanalen.

Uw inspanning is afhankelijk van het medium. Voor social media beheer volstaat een eenmalig overleg op basis waarvan we uw strategie vastleggen, inclusief planning. Uw website en nieuws(brief) houden we actueel aan de hand van een redactieplan dat we samen opstellen. Heeft u verder geen omkijken naar.

U blijft content manager

Uiteraard heeft u het laatste woord voor publicatie. Daarom kunt u online de status van het contentbeheer volgen en berichten en artikelen voor publicatie online accorderen.

Contact informatie

Brandenburgh Consulting 

Dé ict en internetpartner voor ondernemers.

Oosterbrink 5
8431 RA Oosterwolde

Telefoon: 068 356 07 06
E-mail: info@brandenburghconsulting.nl
KvK nummer 54151066

Informatie aanvragen

Informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier.